SRAM XLPR 100% gravel

29.8.2021 Gravel - Cestování - Expedice
2 591
SRAM, RockShox a Zipp se spojili k vytvoření ultimátní gravel set-upu. Podívejte se na novou řadu Explore od SRAMU.

Ponořte se do světa šotoliny s řadou Explore od SRAM

Připravte se na vzrušující cestu do krajiny štěrku s nově uvedenou řadou Explore. Řada Explore, která vznikla ve spolupráci společností SRAM, RockShox a Zipp a je určena jezdcům, kteří se snaží prošlapat si cestu na šotolině, je víc než jen o jízdě - je o objevování neprobádaných území s bezkonkurenčním hardwarem.

Řada Explore je ambiciózní projekt, který mění zážitek z jízdy na gravel kole díky řadě elektronických převodů specifických pro gravel, odpružené vidlici pro gravel, dropper postu a sadě pro dokončování. Tato řada je důkazem vášně pro inovace a odhodlání společnosti SRAM poskytovat svým zákazníkům to nejlepší.

Bezdrátově přístupné převodníky SRAM nyní získávají možnosti Explore napříč úrovněmi Rival, Force a Red a nabízejí novou lehčí řetězovou sadu s přímou montáží 1x, novou možnost volby kazety s 10 až 44 zuby a nový design zadní přehazovačky, který se přizpůsobí širšímu rozsahu.

RockShox, král odpružení, vstoupil do světa gravelu s novou vidlicí RockShox Rudy, která byla od základu navržena speciálně pro jízdu na gravelu. Vidlice RockShox Rudy, která je k dispozici ve variantách se zdvihem 30 a 40 mm, doplňuje seznam přesvědčivých vlastností řady Explore.

Kromě toho přináší sada kol Zipp 101 Explore tlumení vibrací z jednostěnné konstrukce, která se dříve nacházela na kolech pro horská kola Moto této značky. Řada Explore posouvá zážitek z jízdy na šotolině ještě dál díky zcela novému modelu Reverb Access Explore, který je vybaven bezdrátovým ovládáním a napájen standardní baterií eTap umístěnou na zadní straně sedlovky.

Řada Explore je vskutku podívanou a zážitkem z jízdy. Největší a možná i nejkontroverznější novinkou je však vstup značky RockShox do světa odpružení drop bar. Byl RockShox před více než 25 lety lídrem v této oblasti, podaří se mu zopakovat svůj úspěch? To ukáže až čas.