Specialized Turbo Levo Expert Carbon

Použité

Detailní popis

Prodam elektrokolo Specialized Turbo Expert Carbon
Velikost XL
Koupeno 4/2021
Najeto: 1450 km
Perfektni stav
Vcetne kompletniho prislusenstvi jako kdyz kupujuete nove
Odpocet DPH
Jezdeno rekreacne, zpevnene cesty, zadne skoky ani trial

Popis produktu
Nové Turbo Levo Expert FSR si vzalo všechny atributy z našich nových trailových kol – jako je perfektní kinematika, opravdová trailová geometrie a ideálně tuhý rám – k tomu navíc nejnovější technologie ze světa e-MTB. Také nechybí nově zakázkově vyrobený motor, vyšší kapacita baterie a mnohem, mnohem víc. Takže, ano, dá vám více síly jezdit více trailů a to lépe, než si to dokážete představit.
Rám Turbo Levo FSR je konstruován z karbonu FACT 9m a zadní stavba pak z materiálu M5 Premium Aluminum, díky němuž je lehký, tuhý, ale i dostatečně citlivý. Nechybí ani naše geometrie Trail 29, která má nízký střed šlapání, delší horní rámovou trubku a kratší řetězové vzpěry. Kinematika rámu byla také zdokonalena společně s tuhostí potřebnou k jízdě. Kabeláž je vedena vnitřkem a to včetně vedení teleskopické sedlovky Command Post IR, zatímco baterie je plně integrovaná ve spodní rámové trubce a minimalistický motor je přimontován bezpečněji, než doposud. Tím vším se nám podařilo snížit celkovou hmotnost.
Zakázkově vyrobený motor Specialized 2.1 RX Trail se vyznačuje značným zvýšením výkonu, je o 15% menší a o 11% lehčí, než jeho předchůdce. Díky tomu se dostává na špičku žebříčku mezi motory elektrokol. Má také mnoho jiných užitečných vlastností, jaké jiná e-kola nemají, jako třeba okamžité sepnutí, fantastické řízení tepla a dvojitý volnoběh, který uvolňuje řazení, když dosáhnete maximální rychlosti, také mu nechybí tichost a plynulost chodu a konzistentní výkon – i při maximální síle.
Nová baterie Specialized série M2 nabízí kapacitu 700 Wh, což je o 40% větší kapacitu a výkon a tím pádem i sílu jezdit více trailů. Samozřejmě je stále neviditelně integrovaná v rámu a snadno vyjímatelná.
SPECIFIKACE
RÁM
FACT 9m Carbon w/ M5 all
Cena
před 12 měsíci
115 000 
Prodejce
Petr Smutny

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Nové Město nad Metují, okres Náchod
Tel.:
Aktivní inzeráty 1 Inzerováno 3x Zobrazení celkem 3 380
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Celoodpružená/Enduro elektrokola
Výrobce: Specialized
Typ pohonu: Středový pohon
Barva: Modrá
Značka motoru: Brose
Materiál: Karbon
Velikost: XL / 21-23" / do 58 cm / 185-200 cm
Průměr kol: 29"

Podobné inzeráty