1997 Cannondale Super V 900 Active 100 SL, původní osazení

Použité

Detailní popis

Sleva!
Původní cena 18 000 Kč

Prodám Cannondale Super V 900, rok výroby 1997. Kolo má oproti americkému katalogu zdvih tlumiče 100 mm a tlumič je vzduchový Fox Alps 5R, zadní stavba je v původní barvě a nese označení Active 100 SL. Pravděpodobně se jedná o verzi pro evropský trh. Tlumič Fox Alps 5 i vidlice Fatty DD60 jsou po kompletní repasi. Všechny těsnění, olej i dráhy v teleskopu. Servis za cca 8000 Kč, pokud byste sehnali servis, kde by vám tlumič nebo vidlici dokázali zrepasovat. Rám i komponenty jsou ve velmi dobrém stavu a výbava dle katalogu. Originál zapletená kola s náboji CODA. V případě dotazů mne prosím kontaktujte. Kolo jen velmi málo jeté, ideální do sbírky, viz fotky. Budoucí servis vidlice i tlumiče je možné u 4 KLUCI OD KOL.

Podívejte se i na moje další inzeráty. Při koupi více kol ze sbírky možná sleva. Prodávám z důvodu nedostatku místa. Inzerát platí do smazání.

Kola je možno po předchozí domluvě vidět na prodejně 4 KLUCI OD KOL v Brno-Komárov PO-PÁ od 9 do 17 hodin.
Cena
před 2 měsíci
15 000 
Prodejce
Jakub Langer Profi

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Aktivní inzeráty 25 Inzerováno 321x Zobrazení celkem 151 874
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Retro/Historická kola
Výrobce: Cannondale
Kategorie: Horská
Barva: Žlutá
Materiál: Alu - hliník
Průměr kol: 26"

Podobné inzeráty