1996 Cannondale Super V 900 Carbon MOTO vidlice

Použité

Detailní popis

Sleva!
Původní cena 26 000 Kč

Prodám Cannondale Super V 900 Cabon, rok výroby 1996 s karbonovou zadní stavbou a Cannondale MOTO vidlicí. Vidlice i tlumič jsou po kompletní repasi a fungují bezchybně (výměna všech těsnění a oleje, u MOTO i Fox Alps 4). Ráfky keramické Mavic 517. Představec a řídítka Truvativ Hussefelt. Rám i komponenty jsou ve velmi dobrém stavu. Na fotkách přední brzda Guide R, v případě zájmu možno demontovat se slevou. MOTO vidlice připravena s adaptéry pro montáž jekékoliv PM brzdy. Možnost dodat i IS adaptéry. Případně i možnost přihodit pření brzdu Magura Gustav. Zadní brzda ráfková hydraulická Magura. Vše funkční. Sedlovka Syncros, sedlo Flite titanium. Kliky Cannondale, přehazovačka XTR, přesmykač XT, páčky XT 3x8.

Podívejte se i na moje další inzeráty. Při koupi více kol ze sbírky možná sleva. Prodávám z důvodu nedostatku místa. Inzerát platí do smazání.

Kola je možno po předchozí domluvě vidět na prodejně 4 KLUCI OD KOL v Brno-Komárov PO-PÁ od 9 do 17 hodin.
Cena
před měsícem
22 000 
Prodejce
Jakub Langer Profi

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Aktivní inzeráty 25 Inzerováno 321x Zobrazení celkem 151 886
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Retro/Historická kola
Výrobce: Cannondale
Kategorie: Horská
Barva: Žlutá
Materiál: Alu - hliník
Průměr kol: 26"

Podobné inzeráty