1999 Cannondale Super V Raven 3000 Disc / 4000 FR

Použité

Detailní popis

Sleva!
Původní cena 35 000 Kč

Prodám Cannondale Super V Raven 3000 disc/4000 FR, rok výroby 1999. Nejvyšší model celoodpruženého kola tohoto roku ve verzi s kotoučovými brzdami. Původní rám byl v roce 2000 vyměněn za rám z modelu 4000 FR. Kolo bude osazené brzdami CODA Expert (na fotkách momentálně AVID, po slevě možné nechat i bez brzd). Dále osazeno klikami CODA Tarantula, řazení gripshift Plasma, sedlovka Thomson a originál gripy CODA. Možno nechat s koly CODA Expext v oranžovém eloxu nebo s koly Mavic Crossmax, obojí s kotouči CODA. Tlumič Fox i vidlice Fatty jsou po kompletní repasi. Všechny těsnění, olej i dráhy v teleskopu. Servis za cca 8000 Kč, pokud byste sehnali servis, kde by vám tlumič nebo vidlici dokázali zrepasovat. Budoucí servis vidlice i tlumiče je možný u 4 KLUCI OD KOL.

Podívejte se i na moje další inzeráty. Při koupi více kol ze sbírky možná sleva. Prodávám z důvodu nedostatku místa. Inzerát platí do smazání.

Kola je možno po předchozí domluvě vidět na prodejně 4 KLUCI OD KOL v Brno-Komárov PO-PÁ od 9 do 17 hodin.
Cena
před měsícem
32 000 
Prodejce
Jakub Langer Profi

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Aktivní inzeráty 25 Inzerováno 321x Zobrazení celkem 151 943
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Retro/Historická kola
Výrobce: Cannondale
Kategorie: Horská
Barva: Černá
Průměr kol: 26"

Podobné inzeráty