Kde sledovat cyklistiku?

Kde sledovat cyklistiku?

Pokud jste vášnivý cyklista a vyhledáváte silniční cyklistiku jako sport obecně, prozradíme vám, kde si můžete prohlédnout různé závody v televizi nebo online.

Cyklistické závody se konají ve více zemích a mezi nejznámější patří Tour de France, Giro d'Italia, La Vuelta či řada dalších.

Pokud vás zajímá, kde sledovat cyklistiku, prozradíme vám několik možností. Sledovat ji umíte live i ze záznamu v televizi a dokonce i online.

Kde sledovat cyklistiku v televizi?

V televizi si cyklistické závody můžete prohlédnout na více televizních stanicích. A to konkrétně na:

  • Eurosport
  • ČT Sport

Cyklistika na Eurosport live v TV

Světovou cyklistiku nabízí ke sledování jednoznačně televizní stanice Eurosport, jejíž cyklistický program je zkrátka bezkonkurenční.

V nabídce této televize naleznete opravdu bohatý program. Kromě populárních závodů Grand Tour si můžete na této televizní stanici prohlédnout i klasičtější závody či livestream z Mistrovství světa v silniční cyklistice.

Cyklistické závody na ČT Sport

Cyklistické závody si můžete prohlédnout i na ČT Sport. Vysílání cyklistických závodů na ČT Sport live se zaměřuje zejména na populární Grand Tour či Mistrovství světa v silniční cyklistice

Kde sledovat cyklistiku v online?

I při sledování online máte několik možností. Využít můžete TV Tipsport, Eurosport live či na Global Cycling Network +.

TV Tipsport

Na TV Tipsport si prohlédnete kompletní etapy prestižní Tour de France. V budoucnu by měla tato online TV svoji nabídku rozšířit io další live přenosy z jiných cyklistických závodů.

Pro sledování je nutná registrace. Live stream zápasů můžete sledovat 7 dní od registrace zcela zdarma.

Eurosport live

Rovněž můžete sledovat cyklistiku online i díky službě Eurosport live na webu eurosport.com, který nahradil platformu Eurosport player.

Ke sledování cyklistiky online přes Eurosport si musíte vytvořit zákaznický účet a ke sledování můžete využít i mobilní aplikaci, kterou najdete na Google play i App store.

Cena předplatného je 129 Kč za měsíc, nebo zvýhodněné roční předplatné za 639 Kč.

Global Cycling Network +

Závody v cyklistice jsou dostupné i na streamovací službě GCN+. Živě si zde můžete prohlédnout různé elitní závody z celého světa a dokonce v nabídce najdete i cyklistické dokumenty.

Sledovat GCN+ lze na smart TV, přes streamovací zařízení, PC, tablet, nebo díky aplikaci pro iOS a android.

Global Cycling Network je zpoplatněno. Cena na měsíc je 6,99 €, nebo ročně 39,99 €.

Zdroj: 7sport.cz