5 zajímavých gravel kol z Grinduro Wales

28.9.2021 Tipy, triky, technika
2 396
Zde je 5 nejlepších gravel kol, která jsme našli viděli na gravel závodě Grinduro Wales. Večer party, přes den závod.

Pět nejlepších kol z Granduro Wales 2021: Od jednorychlostních až po luxusní titanové modely

Vstupte do vzrušujícího světa cyklistiky a představíme vám smetánku - pět nejúžasnějších kol z Granduro Wales 2021. Od jednorychlostních kol s pevným převodem až po luxusní titanové shredy, prozkoumejte cyklistickou nabídku, která na Granduru vyvolala vlny.

Gravel Bike na zakázku Catherine Mooreové
Catherine Mooreová, stálice v cyklistickém průmyslu, se dělí o postřehy ohledně svého zakázkového gravelového kola Mercury s novým, svěžím lakem inspirovaným nástěnnou malbou z Bristolu. Catherine se zaručuje za systém Di2 na svém šotolinovém kole a chválí jeho konzistentní výkon a odolnost vůči vodě.

Samovo kolo s integrovanou sedlovkou od společnosti Flying Fish Cycles.
Samovo gravel kolo od společnosti Flying Fish Cycles, které se nápadně vyjímá v boxu, je příkladem vynikajícího designu a funkčnosti. Díky konstrukci s integrovanou sedlovou hmotou, která se šroubuje, kolo poskytuje flexibilitu při změně podle profilu pneumatik nebo dalších specifikací, jako jsou blatníky.

Taylorův Protoype OMG od Stair Cycles
Taylor se dělí o své zkušenosti se svým prototypem OMG od společnosti Stair Cycles. Kolo osazené mulťáckou kombinací 29er a 650b je určeno pro drcení trailů a jízdu plnou zábavy. Zakřivení sedlové trubky také nabízí větší všestrannost MTB geometrie.

Gravel kolo Canyon Grizzle CF SLX
Liam Yates se na tomto kole Canyon Grizzle CF SLX vyřádil v krajině horských kol. Canyon Grizzle s osazením 2x a velkými plášti namontovanými na hlubokých kolech poskytuje vynikající rovnováhu a rychlost pro jízdu v terénu a skvěle se osvědčuje na krkolomnějších úsecích.

Ocelové kolo od CMG Bicycles
Seznamte se s Chrisem, který na Granduru vyhrál kategorii singlespeed kol na kole s nerezovým rámem a nedostižnou dravostí. Toto téměř horské kolo se světlostí až 29 × 2,5 vzadu i vpředu nabízí fantastickou jízdní pozici.