Retro kola

17.8.2021 Zvláštní věci a jiná kola
6 717
Steve Peat a Claudio Caluori se účastní závodu Retro Trail Challenge ve švýcarském Davosu. Sledujte, jak závodí na starých kolech a v retro oblečení. Kdo vyhraje? To se dozvíte v tomto videu.

Retro Trail Challenge v Davosu: Napínavý závod na historických kolech"

Vraťte se o krok zpět v čase a připojte se ke Garymu a Stevovi, kteří se vydávají na závod Retro Trail Challenge v krásném švýcarském městě Davos. Tento jedinečný závod spojuje vzrušení z jízdy na horském kole a nostalgii minulých dob, protože účastníci jedou na starých kolech a mají retro oblečení. Připravte se na adrenalinové dobrodružství, které nemá obdoby!

Závod
V Davosu se koná závod Retro Trail Challenge, kterého se účastní odvážní cyklisté na historických kolech. Gary a Steve, hvězdy pořadu, se této výzvy zhostí s nadšením. Závodí na malebných stezkách a obratně a přesně manévrují se svými rachotícími retro koly.

Retro oblečení
Kromě starých kol jsou v závodě k vidění také módní trendy minulých dob. Účastníci se oblékají do retro oblečení, včetně flanelových košil a pravých džínů Levi's. Steve se obrací na Garyho s prosbou o pár tipů na styling a ujišťuje se, že jeho oblečení dokonale ladí s retro tématem.

Výzva rychlostní pasti
Aby organizátoři přidali do závodu vzrušující prvek, představili výzvu rychlostní pasti. Vyzbrojeni rychlopistolí mají účastníci za úkol dosáhnout během závodu co nejvyšší rychlosti. Soutěž je tvrdá, protože se snaží překonat jeden druhého a získat prestižní titul mistra v rychlostní pasti.

Výsledky závodu
Po napínavém závodě plném vzrušujících momentů a nečekaných překvapení se vítězem Retro Trail Challenge stává Steve. Jeho úchylnější retro oblečení doplněné lycrou mu vynese vítězství a jeden bod pro cyklistické hvězdy. Navzdory prohře zůstává Claudio odhodlaný vrátit se v příštím díle.

V soutěži Retro Trail Challenge v Davosu se spojuje to nejlepší z historické cyklistiky a módy. Díky úžasné lokalitě a adrenalinovému závodu nabízí nezapomenutelný zážitek pro účastníky i diváky. Zůstaňte s námi a sledujte, zda se Claudiovi podaří v příštím díle napravit svou chybu a stát se svědkem dalších napínavých dobrodružství na retro trailech.

Zaujal vás závod Retro Trail Challenge? Podívejte se na video, abyste se stali přímými svědky vzrušujícího zážitku, a fanděte svému oblíbenému účastníkovi při závodě na historických kolech krásnou krajinou švýcarského Davosu.