SPD žabky

1.5.2021 Zvláštní věci a jiná kola
3 177
Tom si vyrobil SPD žabky, budou to za chvíli vozit všichni nebo je to vtip?

Vychutnejte si léto s žabkami Clip-Flop od společnosti Jandl, které jsou nejlepším modelem pro enduro

V dokonalé souhře s příchodem léta na severní polokouli představuje Jandl zcela nové žabky 2021 Clip-In Performance Flip-Flop, známé také jako Clip-Flop. Žabky Clip-Flop, navržené pro milovníky adrenalinu a outdoorové nadšence, přinášejí zážitek z enduro jízdy s nebývalým komfortem a vysokými výkonnostními schopnostmi.

Tyto Flip-Flops jsou navrženy pro přechodové fáze z pláže, jezera nebo zmrzlinárny na traily a tratě a jsou klamavě lehké a veselé. Ale technologie, které stojí za jejich konstrukcí, vypovídají o zdatnosti a robustnosti, kterou jezdcům nabízejí.

Jednou z jedinečných vlastností bot Clip-Flop je gumová směs napuštěná technologií NASA, která zajišťuje optimální přilnavost k pedálu pro tolik potřebnou stabilitu a kontrolu během jízdy. Zvyšuje zážitek jezdce díky technologii nekonečného vznášení, která poskytuje přirozený zážitek z volného pádu kotníku a paty.

Při konstrukci modelu Clip-Flop je dbáno na zajištění odolnosti při zachování efektivity jízdy. Tato obuv, vytvořená z anorganického materiálu podrážky s minutovou dráhou cepínu, podporuje stabilitu, kontrolu a optimální efektivitu šlapání.

Řešení běžných problémů s outdoorovou výbavou, systém zapínání Clip-Flop na skluznici a zástrčku, nabízí významnou výhodu. Je stoprocentně neférově vyroben z voděodolného, protiskluzového materiálu. Přidané výhody v podobě pancéřového chrániče nehtů na nohou z TPU a přizpůsobitelného profilu kotníku z něj dělají vybavení snů jezdce.

Jako bonus je každý pár bot Clip-Flops dodáván s bizarními doplňky - podložkou "zmrzlina, ty křičíš" a předrezavěným cepínem přímo z krabice. Boty Flip-Flops jsou navíc navrženy tak, aby se daly přizpůsobit. Jsou vybaveny "závodním režimem", který umožňuje zvýšit tuhost a stabilitu pro lepší výkon na kole.

Předběžní testeři těchto pedálů Flip-Flops uváděli zvýšený pocit spojení s trasou a větší jistotu díky systému uvolnění nohy s dvěma možnostmi, zejména pro ty, kteří se dříve obávali pedálů s klipsnou. Ani estetická stránka neztratila nic na své kráse - elegantní a jednoduchý design bot Clip-Flops je univerzální a hodí se pro každou příležitost.

Závěrem lze říci, že společnost Jandl vymyslela enduro botu, která porušuje normy, aby vyhovovala modernímu jezdci, a zajišťuje ochranu bez snížení výkonu. Clip-Flop je tu pro ty, kteří chtějí zlepšit svou hru, ať už na písečných plážích nebo na trailech, vždy připraveni na další dobrodružství.

Klíčová slova článku: Jandl 2021 Clip-In Performance Flip-Flop, Clip-Flop, Letní jízda, Enduro žabky, Lehká konstrukce, Technologie NASA, Trakce při šlapání, Technologie Infinite float, Přizpůsobitelný profil kotníku.