5 nejlepších horských kol 2021

30.1.2021 Horská kola
4 004
V tomto přehledu najdete 5 nejlepších horských kol pro rok 2021. Například Specialized Stump Jumper Evo nebo cenově dostupný Vitus Mythique 29 VRS

Průvodce 5 nejlepšími horskými koly roku 2021

Každý milovník horských kol ví, že správné kolo může definovat jeho dobrodružství. Rok 2021 s sebou přinesl řadu nových, vzrušujících možností připravených vyrazit na traily. Zde jsme pro vás připravili seznam 5 nejlepších horských kol roku 2021.

Seznam začínáme s razancí, máme tu Specialized Stump Jumper Evo. Toto kolo, jehož cena se odhaduje na 10000 dolarů, se díky svým působivým sjezdovým schopnostem a stejně dobrým stoupacím schopnostem vyplatí za každou korunu. Mezi jeho hodnotné vlastnosti patří nastavitelná geometrie a možnost osadit jej 27,5palcovým kolem, aby bylo ještě univerzálnější.

Dále tu máme kolo Marin Elroy, které je navrženo pro maximální zábavu a rozhodně je cenově dostupné. Jedná se o hardtail z oceli, ale nenechte se zmást - toto kolo nabízí pohodlnou jízdu, jisté sjezdy a jedinečný design.

Pak tu máme nový Canyon Spectral. Toto kolo mistrně spojuje zábavu s cenou a je fantastickou volbou. S možností volby mezi 150 nebo 160 milimetry zdvihu vidlice a podobným rozsahem zdvihu zadního kola Spectral opět staví na své pověsti kola s výjimečnou hodnotou.

Pro ty, kteří milují enduro závody, ale jsou si vědomi svého rozpočtu, je NukeProof Mega změnou ve hře. Nabídka dvou modelů, jednoho s karbonovým rámem za přibližně 5499 USD a druhého levnějšího modelu s rámem z lehké slitiny a základními komponenty základní úrovně, je navržena tak, abyste ušetřili peníze, aniž byste museli dělat kompromisy ve výkonu.

Na závěr představujeme další cenově dostupnou možnost, trailové kolo Vitus Mythique 29 VRS. Toto kolo se může pochlubit 140mm zdvihem a dodává se s 27,5 nebo 29palcovými koly. Možná nemá nejextrémnější geometrii, ale rozhodně splňuje požadavky, pokud jde o stabilitu a rychlost.

Těchto pět kol zosobňuje všestrannost, hodnotu a technologický pokrok na trhu horských kol v roce 2021. Ať už se rozhodnete pro špičkový model, nebo cenově výhodnou variantu, v tomto seznamu určitě najdete kolo, které bude odpovídat vašemu stylu jízdy na trailu a vašim ambicím.