Pivo a kola

24.6.2020 Enduro - Freeride - Sjezd
3 051
Pivo patří k cylistice, podívejte se jak borci staví a jezdí na trailech za podpory pivovaru Howe Sound Brewing

Od budování stezek k vaření piva: Jedinečná směs vášně a řemeslné zručnosti.

Hluboko v srdci hor se odehrává jedinečné spojení budování stezek a vaření piva. Není to běžné spojení, ale ve Squamishi vášeň bikerů pro stezky přesahuje rámec pouhé jízdy.

Místní stavitel trailů se s vámi podělí o svou cestu, během níž investoval do tvorby svého vysněného trailu přibližně 3 400 hodin za pomoci 380 různých dobrovolníků. Toto odhodlání odráží kamarádství a jednotu mezi komunitou horských cyklistů.

Toto sdílené nadšení vedlo k zajímavé spolupráci s Peterem, vrchním sládkem pivovaru Howe Sound Brewing. Jejich společný cíl? Vytvořit pivo, které by si bikeři mohli vychutnat po jízdě - pivo stejně jedinečné a příjemné jako samotné traily ve Squamishi.

Věrni svým kořenům se tvůrci snažili dosáhnout dokonalé rovnováhy komplexnosti tohoto piva, které je vhodné k posezení. Výsledkem je příjemná směs, která zaujme, aniž by zahltila smysly. Díky přídavku grapefruitové kůry a charakteru citrusových chmelů "Nového světa" se ukázalo, že pivo je stejně překvapivé a komplexní jako samotné stezky.

Pozoruhodným prvkem, který dodává tomuto příběhu rozkošný nádech, je mírná příchuť piva pomplemousse, zvolená čistě z lásky k tomuto slovu a veselí, které přináší místní komunitě.

V jádru tento příběh stavitele stezky odráží skutečného ducha Squamishu. Obětavá komunita nadále vynakládá úsilí na údržbu rozšiřující se sítě stezek. Jejich láska ke stezce se opětovně promítá do jejich řemesla vaření piva a vytváří zážitek, který si mohou vychutnat i ostatní cyklisté.

Poznejte jednotu stezky a chuti v tomto zajímavém příběhu o budování stezky a vaření piva ve Squamishi. Je to svědectví o kráse komunity, společných vášních a fascinujících výsledcích takových jedinečných směsí.