Michal Šilov

17000 Praha 7

Tel.:

O Prodejci

Dobrý den,
děkuji za návštěvu mého profilu a nabídky zde na Cyklobazaru.

VLASTNICTVÍ
Všeho co zde prodávám je výlučné vlastnictví mé osoby.

KOMUNIKACE
Pokud jste vágní v komunikaci, upřednostním kohokoliv, kdo povede věcné a rychlé jednání. Pokud máte dotazy ohledně předmětu vašeho zájmu, zavolejte mi.

CENA A SMLOUVÁNÍ
Ceny jsou odpovídající stavu a stáří věci, SMLOUVÁNÍ ignoruji pokud není uvedeno v popisu "Cena dohodou" "Cena k jednání" apod. Pokud s cenou nesouhlasíte, prosím respektujte mou představu a kupte si někde jinde. Pokud na věc nemáte, šetřete.

REZERVACE
Rezervace je možná pouze v případě přislíbení obchodu a odesílání platby. Jiná forma rezervace není možná.

PLATBA
Na dobírku zásadně neposílám - to, že druhá strana měla špatné zkušenosti, nemusí znamenat, že musím riskovat něco podobného. Platba je elektronicky na můj bankovní účet - více transparentnosti snad již krom osobního předání nenajdete.

DOPRAVA
Odesílám nejpozději druhého dne od připsání částky a to pouze formou níže v textu. Předmět je zabalen tak, aby byl přepraven bez újmy a dělal Vám následovně radost. Balík je pojištěn do výše ceny předmětu + přepravy.
Přepravní služby ZÁSILKOVNA a DPD.

Osobní předání dle domluvy a to ideálně v blízkosti mého bydliště či pracoviště

ZÁRUKA
Jelikož se jedná o zboží použité, vylučuji jakoukoliv možnost garance či vrácení. Předmět je maximálně dobře popsán a nakupující je se povinen s uvedeným seznámit nebo se doptat. Vědomě nezatajuji žádné vady, nájezd či opotřebení.
Jsem dost starý na to, abych si v životě dělal nějaká zbytečná dramata.
Pokud je záruka součástí předmětu, je to uvedeno v popisu a doklad o koupi dostanete ve fyzické či elektronické podobě po zakoupení dotčeného předmětu.


Přeji Vám příjemné nakupování a děkuji za Vaši důvěru.

Michal Šilov

V Praze 13.3.2023

Aktivní inzeráty 1 Inzerováno 131x Zobrazení celkem 47 381

Inzeráty, které nabízí Michal Šilov